KISZÁLLÍTÁS

Kényelmes lebonyolítás, helyszíni ruhabemutatók, próbák és kiszállítás.

TAPASZTALAT

Cégünk 20 éves múltra tekint vissza a ruhagyártás területén.

CSEREGARANCIA

7 napig csere- és 6 hónap minőségi garanciát vállalunk!

Üdvözlünk!

Hosszasan írhatnánk cégünk fejlődéséről, a ruhaiparban töltött évek tapasztalatairól vagy a stílusirányzatokról. Mi inkább azt írjuk le, hogy mi határozza meg a ruhák készítéséhez, és a megrendelőinkhez fűződő különleges viszonyunkat.

Valljuk be rengeteg cég foglalkozik ruhagyártással. A jelentős kínálatból mégis szép számmal vannak azok kik, évről- évre minket választanak. Ez remek dolog, felemelő érzés, és egyben nagy felelősség is. Ezért mi minden termékünket olyan gondossággal készítjük, mintha az a sajátunk lenne.

Igyekszünk mindenkit egy kicsit megismerni, hogy olyan ruhadarabot tudjunk készíteni neki, ami a személyiségéta leginkább tükrözi. Számunkra az a lényeg, hogy igazán maradandót alkossunk, olyan ruhadarabokat, amiket évek múlva is szívesen viseltek.
Megrendelőink igényeit folyamatosan követve bővítjük szolgáltatásainkat.

Csapatunk tagjai képzett szakemberek, akik lelkesen dolgoznak azon, hogy minden általunk kínált szolgáltatás PONT JÓ legyen.

Ha mégis kíváncsi lennél kisvállalkozásunk múltjára…
Cégünk 25 éves múltra tekint vissza a ruhagyártás területén. A nagykereskedelmi kiszolgálás mellett az elmúlt 15évbe egyre inkább előtérbe került a méretre készített ruhadarabok gyártása. Mára már a legyártott termékek 90%egyéni méretek alapján készül. Csapatunk tagjai gyakorlott modellezőnk, akik a konfekció méretek mellet, az
átlagtól eltérő testalkatokra is elkészítik a megfelelő szabásmintát. Így a varrónők gondos kezei alatt elkészülhet a tökéletes ruhadarab. Ballagó ruha, öltöny, kosztüm, ing, blúz, fűző, kiegészítők mind egy helyen.

Saját készítésű nyakkendőink és sáljaink a nyolcadikos ballagók kedvencei. A számtalan szín között mindenosztály megtalálja a számára megfelelőt. Lehettek Pesten vagy vidéken nem akadály!

Köszönjük, ha ezt a néhány gondolatot elolvastátok, és reméljük hamarosan szerencsénk lesz egymáshoz.
Üdvözlettel a PONT JÓ csapata.

BALLAGÓ RUHÁINKBÓLballagási ruhák pont a te méretedre

CART