Matrózblúz készítése iskolák részéreballagási ruhák pont a te méretedre

Matrózblúz, mint hagyomány

Számos iskolában őrzik a régi hagyományt, miszerint kötelező a matrózblúz viselete. A régi klasszikus bő szabású blúzok, lássuk be nem a lányok kedvencei, arról nem is beszélve, hogy mindenki számára előnytelen.

Eldobtuk a régi sablonokat és megrendelőink visszajelzései alapján új blúzt terveztünk. Elköszöntünk a műszálas anyagoktól és helyette a blúzainkat 95%pamutból készítjük. Ennek eredményeképpen kényelmessé és egyben elegánssá tudtuk tenni az új fazont.

Nálunk mindenki megtalálja a saját méretét, 30-52-es méretig készítjük ezt a terméket.

Elsősorban csoportos megrendeléseket vállalunk. Nagyobb létszámú érdeklődés esetén, Budapest területén ingyenes bemutatót tartunk. Amennyiben a blúzok elnyerték tetszéseteket 15 fő felett a méretvétel az iskolába történik és a ruhák kiszállítása is díjtalan.

Egyéni megrendelőket is kiszolgálunk varrodánkban. Érdeklődés esetén kérem egyeztessenek időpontot.

Minden Igazgatót büszkeséggel tölt el, ha iskolája tanulói különböző rendezvényeken egységes és akár egyedi logóval ellátott blúzban jelennek meg. Mind a tanárok, mind a szülők válláról levéve a terhet segítőkezet nyújtunk. Előre egyeztetett időpontban a vezetőség, illetve a szülők számára is szívesen tartunk tájékoztatót a lebonyolítás
mentéről. Ezen az alkalmon lehetőség van megnézni a blúz fazonját, anyagát, stb.

A bemutató nem jár semmilyen költséggel vagy kötelezettséggel.

Megrendelés esetén a méretvételeket a beiratkozást követő időszakban végezzük előre egyeztetett időpontban az iskola területén. A kész ruhadarabok kiosztását pedig, legtöbb esetben a tankönyvosztás napján végezzük. Ekkor névvel ellátva mindenki megkapja az általa megrendelt ruhadarabot.

Képeket nézhetnek galériánkban itt.
A blúzok árairól tájékozódhatnak itt.

Amennyiben blúzaink, felkeltették érdeklődésüket kérjenek tőlünk termékeinkhez kapcsolódó tájékoztatót, vagy hívjanak központi számaink valamelyikén!

Minden diáknak nagyváltozás az életében, amikor általános iskola padját elhagyja és megkezdi középiskolás éveit.

Számos iskolában mindmáig kötelező a már régről ismert matrózblúz. Egyre több iskolában döntenek úgy, hogy az összkép érdekében egy helyről szerzik be a blúzokat, ebben szeretnénk segíteni nektek.

Cégünk 20 éves múltra tekint vissza a formaruha gyártás területén. Termékeinket 30.52-es méretig készítjük, és ez egyes méreteken belül lehetőség van a hosszanti méretek változtatására is. Segítségünkkel mindenki megtalálja a saját alkatához illő matrózblúzt, melyet 95% pamutból készítünk.

Amennyiben blúzaink elnyerték tetszéseteket csoportos megrendelés esetén ingyenes bemutatót tartunk. A megbeszélt időpontban, szülői értekezleten megmutatjuk blúzunkat. A szülők tájékoztatást kapnak az árakról és a lebonyolítás menetéről.

Megrendelőink többségénél, már bevált módszer, hogy a beiratkozás napján az iskolába matróz blúz vásárt tartunk. Ekkor felpróbálhatjátok a különböző méretű blúzokat és mindenki eldöntheti melyik számára a legkényelmesebb. Aki talál a méretére megfelelőt az ott a helyszínen meg is vásárolhatja. Aki csak ősszel szeretné megvásárolni, vagy esetleg nem volt a méretére illő blúz annak felvesszük a rendelését és elkészítjük időpontját.

A tanév kezdés előtt (augusztus végén) a már egyeztetett időpontban a kész ruhadarabokat az iskolába szállítjuk. Ekkor mindenki megkapja a névvel ellátott blúzát, amit természetesen ellenőrzés képen fel is próbálhat

A 4 év alatt mindenki mérete változhat, ezért van lehetőség az esetleges utánrendelésre. Az egyéni megrendeléseket postai utánvétellel küldjük

CART