KÖZÉPISKOLÁSOKNAK ÖLTÖNY, KOSZTÜM KÉSZÍTÉSEballagási ruhák pont a te méretedre

A szalagavató bál, az érettségi és a ballagás nagy esemény minden lány és fiú életében. Ahhoz, hogy mindhárom esemény gördülékenyen menjen, hosszas előkészület szükséges. A ballagó ruha nagy hangsúlyt kap ezeken az alkalmakon. Fontos, hogy elegáns és egységes képet mutasson az osztályról, de mindazonáltal kényelmes legyen viselője számára. Segítségünkkel mindez gyerekjáték. Hogy ne kelljen varrónőhöz szaladgálni mi ezt is megspóroljuk nektek. A bemutatók, az anyag a fazonválasztás, és a próbák is az iskolában zajlanak.

Budapest területén a kiszállásért nem számítunk fel plusz költséget.

Első alkalom: Bemutató az iskolában

Kérjetek tőlünk egy kötelezettségektől mentes ruha bemutatót. Előre egyezetett időpontban, nálatok a suliban, mindenki megnézheti az általunk készített ruhadarabokat. Ezen a bemutatón lehetőségetek van megnézni  karcsúsított kosztümjeinket és blúzainkat, öltönyeinket és slim fitt ingjeinket. Termékeinket fel is lehet próbálni, hogy magatokon is láthassátok. A számos anyag és színminta között minden osztály megtalálja a neki megfelelőt. Érdemes bemutatót kérni már tavasszal.

 

Második alkalom: A döntés

Ha átgondoltátok és úgy döntöttetek, hogy minket választottatok, újabb találkozó következik. Nálatok az iskolában újra megnézhetitek kínálatunkat, ami megkönnyíti a végső döntést. Segítünk kiválasztani a fazont, a színt, és az alapanyagot. A megrendelés részleteinek rögzítése után egyeztetjük a határidőket és megkötjük a szerződést.

Amennyiben minket választottatok szerződéskötés és méretvétel következik. A szerződésben rögzítjük az árakat, a darabszámokat és a határidőket, illetve az előleg befizetésének határidejét. A méretvétel szalagavató időpontjától függően lehet tavasszal, vagy ősszel is. Novemberi szalagavatóra csak abban az esetben szerződünk ha a méretvétel és a szerződés kötés is tavasszal történik.

Legkésőbb a merevételkor minden megrendelőtől előleget kérünk. Az előleg összege megegyezéstől függően 5.000-10.000.-ft/fő

A méretvétel időpontját minden esetben a szalagavató dátuma határozza meg. Lehet tavasszal vagy ősszel is.

Nyilván azt ti is tudjátok, hogy nincs két egyforma alkat. Hiába azonosak a körméretek, vagy egyforma a testmagasság, mégis vannak méretek, amik ennek ellenére eltérnek, és akkor még nem beszéltünk az egyéni igényekről. A mi feladatunk az, hogy mindezeket figyelembe véve készítsük el mindenki számára a megfelelő ruhadarabot. Éppen ezért minden termékünket az egyéni igényeitek alapján méretre igazítjuk.

Fontos megemlíteni azonban, hogy mi a különbség egy méretre igazított és egy méretre szerkesztett ruhadarab között. Szalagavatós termékeink méretre igazítással és nem méretre szerkesztve készülnek. Az igazán méretre szerkesztett és utána több alkalommal méretre igazított öltönyöket, kosztümöket inkább esküvőkre vagy üzletembereknek ajánljuk, tekintettel azok igen magas vételárára.

Szalagavatósok esetében, A MÉTERVÉTELT KÉSZ KONFEKCIONÁLT TERMÉKEK FELPRÓBÁLÁSÁVAL VÉGEZZÜK! SZAKMAI SEGÍTSÉGÜNKKEL, MINDENKI SAJÁT MAGA ELDÖNTHETI HOGY MELYIK MÉRETŰ RUHADARABBAN ÉRZI A LEGKÉNYELMESEBBEN MAGÁT. AZ ALAP MÉRET KIVÁLASZTÁSA UTÁN MEGBESZÉLJÜK, HOGY AZ ADOTT MÉRETEN BELÜL MILYEN VÁLTOZTATÁSOKAT KELL ELVÉGEZNÜNK AHHOZ HOGY AZ ÖLTÖNY, KOSZTÜM, ING VAGY BLÚZ JÓL ÁLLJON.

A közösen megbeszélt igazításokat mi már a szabásnál figyelembe vesszük, ilyen tekintetben mondhatjuk azt, hogy méretre szabtuk a ruhát. Ritkán, ugyan de előfordulnak olyan testalkatok, amelyek esetében csak az alapszabásminta átszerkesztésével lehet elérni a kívánt eredményt. Ezeket a módosításokat felár ellenében végezzük. Nézzük először bővebben az árba belekalkulált igazításokat.

Az áraink a következő igazításokat tartalmazzák:

Kérhető igazítások a zakón és a blézeren: Ujj hossz beállítás (rövidítés, hosszabbítás), Zakó, blézer hossz beállítás (rövidítés, hosszabbítás) Karcsúsítások, bővítések egyénigények szerint. Váll és hátszélesség módosítása a kényelemnek megfelelően. Lányoknál a mellmélység beállítása.

Kérhető igazítások a nadrágon:

A derékbőség növelése illetve kicsinyítése az alapmérethez képest, a comb bőség növelése azoknál, akiknél a kényelem miatt ez szükséges. Nadrág hosszának beállítása (cipő nélkül a földig) vagy külön igény esetén természetesen lehet ettől hosszabb vagy rövidebb is.

Kérhető igazítások a szoknyán:

A szoknyát lényegében teljesen formára készítjük, nincs olyan művelet, amiért esetleg felárat kellene fizetni.

Kérhető igazítások az ingen illetve blúzon:

Ujj hosszának rövidítése hosszabbítása, a törzs hosszának növelése, nyakbőség növelése vagy csökkentése az alapmérethez képest, illetve természetesen a karcsúsítások igény egyéni szerint.

Felár ellenében kérhető változtatások:

Erős felkar esetében szükséges lehet az ujja balni bővítése, amelynél már a karöltőt is változtatni kell.
Ennek költsége 1000.-Ft

A csapott vagy egyenes váll is okozhat az öltönyön, kosztümön esztétikai problémát. Az egyik esetben a nyakkőr vagy a kihajtó áll el, a másiknál elől és hátul a lapocka vonalában az erősebb váll lejtés mértékében megrogy az anyag.
Ennek átszerkesztési költsége 1000.-Ft

Nadrágnál nagyon ritkán előfordul, hogy az ülep résznél nagyobb felmenet szükséges, itt az ülésmélységet növeljük a megfelelő mértékben.
Ennél is a felár 1000.-Ft

Első próba

Előre egyeztetett időpontban, az iskolába megyünk. A ruhapróbához szükséges minden eszközt a helyszínre viszünk. Ekkor mindenki felpróbálhatja saját ruháját. Tekintve, hogy ilyenkor a ruhák még félkész állapotban vannak lehetőségetek van bármilyen változtatásra. Pl: karcsúsítások, rövidítések, kiengedések.

Második próba és elvitel

Az átalakításokat elvégezzük a ruhákon, és befejezzük azokat. Ezt követően ismét az iskolába megyünk, és újra mindenki felpróbálhatja, a már kész ruháit. Azok, akik mindent rendben találnak, már el is vihetik a ruhájukat. Ekkor kell a ruhák árának fennmaradó részét kifizetni. Azoknak, akiknek még akad valami igazítani való, azt bejelöljük, elhozzuk és pár napon belül visszavisszük az iskolába.

Az elkészült termékeinkre 7 napig csere- és 6 hónap minőségi garanciát vállalunk!

A szalagavató és a ballagás között akár fél év is eltelhet. Ez idő alatt előfordulhat, hogy változik valakinek a testalkata. Mi ebben is segítünk. A ballagás előtti napokban-hetekben előre egyeztetett időpontban eljöhettek hozzánk és akár meg is várhatjátok, míg elkészül az igazítás. Nagyobb munka esetén, néhány nap múlva a megrendelőnek személyesen kell eljönnie érte.

Fontos!

Nem vagyunk varázslók! Az igazításokat csak a lehetőségekhez mérten tudjuk elvégezni, tehát amit az anyag enged. Túlzott hízásnál nem biztos, hogy van lehetőség az elegendő kiengedésre, illetve a nagymértékű fogyás esetében sem lehet tökéletes eredményre számítani. Apróbb súlyingadozások, fel, illetve lehajtások viszont tökéletesen kivitelezhetőek.

Legyetek körültekintőek! Ezt rajtunk kívül egy cég sem vállalja!
Ne hagyjátok a nagy döntéseket az utolsó pillanatra!

Kérjetek ti is kötelezettségektől mentes bemutatót minél előbb és válogassatok a fazonok és színek között. Tájékozódjatok az árak és a lebonyolítás menetéről és persze azt se felejtsétek el megnézni, hogy más cégek vállalnak-e garanciát a munkájukra, és ha igen ez mit takar.

CART