Frakk bérlésballagási ruhák pont a te méretedre

Számos kölcsönző dicsekedhet azzal, hogy megrendelőit korlátlan mennyiségben ki tudja szolgálni. Mi más célokat tűztünk ki magunk elé! Nem a mennyiséget, hanem a minőséget szeretnénk előtérbe helyezni.

A már jól bevált frakk fazonunkból kiindulva, új, trendi készletet gyártattunk. Termékeinket elegáns külső, és igényes belső kialakítások jellemzik.

Mért király a Frakk Király?

  • Szépen karbantartott, kivalló állapotú ruhadarabok
  • Kifejezetten táncos frakkok
  • Keskeny gallér és kihajtója, trendi kialakítás
  • Szűkített a nadrágok, állítható a derékkal
  • Kiegészítőink teljesen újak. Spanyolövek, nyakkendők stb.
  • Igény szerint hagyományos gallérral slim fit ingeket kínálunk hozzá

Mivel a bérlés mellett gyártással is foglalkozunk, nincs olyan alkat, akire ne tudnánk frakkot bérbe adni. Lehet az kisebb vagy nagyobb megrendelés, állunk mindenki rendelkezésére. Megrendeléstől függően, helyszíni méretvétellel, ki- és visszaszállítással egyaránt.

10 fő feletti bérlés esetén:

  • méretvétel külső helyszínen (iskolában, próbateremben)
  • a frakkokat igény szerint az iskolába vagy a bál helyszínére szállítjuk ki
  • a frakkokat a rendezvényt követően összeszedjük és elszállítjuk
  • megrendeléskor nincs kaució

Alap csomag: 9.000.-ft/fő
(frakk kabát + nadrág + öv + csokornyakkendő)

Fehér ing: 3.000.-ft/fő
(pluszban bérelhető))

Ingyenes és kötelezettségektől mentes bemutatónk már tavasszal megtekinthető. Előre egyeztetett időpontban az iskolában megmutatjuk a különböző lehetőségeket. A frakkot fel lehet próbálni, meg lehet személyesen győződni azok kiváló minőségéről.

Amennyiben az osztály minket választ, a méretvétel következik. Minden esetben frakk méretsor felpróbálása alapján veszünk méretet. Méretválaszték: 40-68. Minden tanuló felpróbálja a frakkot és a nadrágot is és ez alapján közösen döntjük el, hogy ki melyik méretben érzi kényelmesen magát. 16 féle mérettel, egyes méreteken belül 6 féle testmagassággal dolgozunk.

A méretvételen fontos szempont, hogy ebben a ruhadarabban mozogni és táncolni kell.

A méreteket mindenkinek név szerint rögzítjük.

A mennyiben úgy döntöttetek, hogy minket választotok, a szerződéskötés következik. Ebben rögzítjük a bérlés részleteit, a darabszámokat, dátumot, helyszínt, a kiegészítők színeit stb. Szerződéskötéskor előleget kérünk, melynek összege 1.000.-ft/fő

Sebaj! Mindig van pót mérés. Arról is lemaradtál? Az sem baj. Személyesen is eljöhetsz. (kérj időpontot itt)

Előre egyeztetett időpontban az általatok megjelölt helyszínre visszük az összeállított szetteket. Mindenki megkapja a becsomagolt és névvel ellátott, ruháját. Érdemes ekkor még egyszer felpróbálni, hogy biztosan minden megfelelő és kényelmes legyen. Szükség esetén kollégáink ott a helyszínen segítenek mindenben.

A bált követően az előzetesen megbeszélt időpontban a helyszínre megyünk és a ruhadarabokat a helyszínen összegyűjtjük, és elszállítjuk, nektek csak annyi dolgotok van hogy leadjátok a beszedést végző kollegának.

Kérünk téged, hogy a lehető leghamarabb jelentkezz, és hozd vissza a frakkot az alábbi címre, mert lehet, hogy pár nap múlva valaki számít rá. Te sem örülnél volna neki, ha egy másik gondatlan bérlő miatt a te ruhád bérlésekor hasonló probléma lett volna. Előre is köszönjük.

Cím: Bp. 1182 Üllői út 693.
Nyitva tartás: hétköznap 8-16 óra között.

CART