ÁLTALÁNOS ISKOLÁSOKNAKballagási ruhák pont a te méretedre

Mindenki számára eljön a nap, amikor búcsúzik az általános iskolától. Ezen a napon utoljára álltok együtt úgy, mint egy osztály, és fontos hogy a megjelenésetek is ezt tükrözze. Általános iskolások részére ajánljuk nyakkendőinket, sáljainkat és tarisznyáinkat. Anyag és színválasztékunk minden igényt kielégít. Nyakkendőinket igény szerint bármilyen mintával el tudjuk látni. Pl. névsor, iskola logó stb. Ötleteket meríthettek galériánkból.

Legyetek kreatívak mi minden terveteket megvalósítjuk.

– Nyakkendőinket matt panama szövetből készítjük. Mérete 145 cm x 6,5 cm (slim fitt). Az alapanyagból széles színválasztékot kínálunk, melyből igény szerint tarisznya is készíthető.

– Különféle nyomási technikák segítségével, bármit meg tudunk jeleníteni a nyakkendőn és a tarisznyán. Pl.: évszám, osztálynévsor, intézmény neve, logók stb.

– A lányok nyakkendőit strasszal is díszíthetjük.

– Abban az esetben, ha lányok muszlin sálat szeretnének érdemes telefonon is érdeklődni az aktuális színekről, mert gyorsan változik a kínálat.

Ötleteiteket, kérdéseiteket, írjátok meg bátran nekünk e-mail címünkre.

Egységes nyakkendők és sálak gyártása:

Sok osztály dönt úgy, hogy egységes viseletüket, egy közösen kiválasztott színű nyakkendő vagy sál fogja meghatározni. Természetesen az lenne a szép, ha a szín az egész osztálynak azonos lenne. Lehetséges az is, hogy a fiúk egy adott színnek a sötétebb, a lányok pedig ugyan annak a színnek a világosabb árnyalatát válasszák. Lehetnek a fiúk és lányok egyaránt nyakkendőben, de a lányok választhatnak akár sálat is.

Feliratok kiválasztása

Az alapanyagok és a szín kiválasztását követően el kell dönteni, hogy szeretnétek-e mintát, szöveget, vagy feliratot a termékekre. A legtöbb osztály a névsoros nyakkendő rendelését választja. Ha van jó ötletetek, de nem tudjátok megvalósítani, mi segítünk benne.

Névsoros nyakkendő megrendelése esetén a szöveget szövegszerkesztőbe (pl. world) begépelve kérjük. Ez egy szerkeszthető forma amivel mi is tovább tudunk dolgozni.
A legtöbben az osztálynévsoron kívül mást is szeretnének a nyakkenőre írni. Pl: iskola név, osztály (8.a), osztályfőnök …
Ha ilyen, vagy ehhez hasonló dolgokat is szeretnének, akkor ezt is kérem gépeljék a névsorhoz, olyan sorrendben ahogy azt a nyakkendőn viszont szeretnék látni.
Kérem nagyon ügyeljenek a helyesírásra, mert mi egy az egyben azzal dolgozunk amit önök átküldenek nekünk. Ha hibás az átküldött szöveg akkor az a nyomtatásba is hibásan kerül és a már kinyomtatott feliratot utólag nem lehet kijavítani. A kész felirat terveket minden esetben elküldjük átnézésre és elfogadásra. Utólagos változtatás esetén, mindig új tervet kell készítenünk, és  minden egyes verziót el kell fogadtatnunk a megrendelővel. Sajnos ezzel nagyon sok idő elmegy, ezért kérem önöket hogy fordítsanak kiemelkedő figyelmet a leadott anyagra.  
Betűtípust nem kell választani, mert a nyomdai gép nem tud minden betűt kezelni. Az átküldött anyagot méretezzük, és ellátjuk azzal a betűtípussal amit használni szoktunk.
Amennyiben mindent rendben találnak, és nincs benne semmi javítani való, a visszajelzést követően küldjük a nyomdába. A nyomdai leadást követően az elkészítési idő 7-10 munkanap.
A névsoros felirat 1.000.-Ft/db
Amennyiben nincs felirat csak egy logó, kérem hogy azt vektoros formátumba küldjék át. Az iskola informatikusa általában ebben tud segíteni.
Monogramos nyomat (mivel mindenkinek egyedi) 1.600.-Ft/db

Legkésőbb a méretvételkor minden megrendelőtől előleget kérünk. Az előleg összege megegyezéstől függően 5.000-10.000.-Ft/fő

Megrendelésekor a megrendelőnek minden esetben meg kell határozni, hogy személyes átvételt, vagy házhoz szállítást igényel.

Személyes átvétel:

A megrendelő részére értesítést küldünk, hogy a megrendelt termékek elkészültek. Mivel ez nem üzlet, hanem egy varroda, sajnos így nincs klasszikus értelembe vett nyitva tartásunk. Az átvétel időpontját minden esetben egyeztetni kell a varroda telefonszámán. +361/291-3005 A fizetés módja ebben az esetben csak készpénz lehet.

Házhoz szállítás esetén:

A megrendelő részére értesítést küldünk, hogy a termékek elkészültek.

A termékeket dobozban, hajtogatva küldjük szerződött partnerünkkel. A fizetés módja utánvét, számla a dobozban.

CART